Alver E-sport Til foreldre

Alver E-Sport (aesk) er en frivillig organisasjon som ble stiftet i 2020. All aktivitet i klubben er basert på dugnad og frivillighet. Vi har som formål å:

  • Fremme interesse og engasjement for elektronisk sport (e-sport) og dataspill som en positiv aktivitet.
  • Tilby organisert trening og konkurranser innen e-sport.
  • Organisere lag og spillere.
  • Være et sosialt møtepunkt for elektronisk sport i nærområdet.

Vi arbeider og er organisert på en liknende måte som andre tradisjonelle sportsklubber som fotball, håndball, karate, volleyball og lignende.

Les mer om barn og spilling hos Barnevakten.

AESK jobber for å

Skape sunne gamere

En god dataspiller må ha god fysisk og mental helse. Vi fokuserer ikke bare på utvikling av spillferdigheter, men og på viktigheten av nok søvn, en aktiv hverdag, lagånd/etikk og et sunt kosthold. Vi skal skape sunne gamere!

Inkludering

Ikke alle finner seg til rette i idrett eller andre tradisjonelle kulturtilbud. Vi vil gi et tilbud til de som sitter aleine og spiller, men som ønsker å være del av et fellesskap. Alver E-sport er en plass der alle skal føle seg inkludert og respektert.

Skape identitet og stolthet rundt gaming

En skal ikke trenge å skjule at en er gamer, enten en er gammel, ung, jente eller gutt. Med en klubb og et klubbhus på plass har Alver et synlig bevis på at at gaming er en verdifull og anerkjent aktivitet som en kan være stolt av. Alver sin første dataspillarena gir spillere en fysisk møteplass til å utøve sin lidenskap sammen med likesinnet uansett ferdighetsnivå. Fra vår hjemmebane får «Alveringer» testet seg mot andre spillere i Norge og rundt om i verden gjennom turneringer og ligaspill i forskjellige dataspill.

Skape framtidens spillhelter

Mange barn og unge ser opp til sine helter som har nådd langt innen e-sport. Gjennom Alver E-sport skal vi legge til rette for at dataspillende og konkurranseglade «Alveringer» kan nå sine drømmer. Kanskje har vi en verdensmester fra Alver i Fortnite, CS:GO, League of Legends eller Rocket League?